Suport tehnic si informatii utile

Beneficiezi de informatii utile si suport tehnic cu privire la serviciile Star-Net de care beneficiezi. Daca consideri ca ar fi bine sa adugam in aceasta sectiune si alte informatii, te rugam sa ne scrii la info@star-net.ro

Text Size

          Daca perioada minima de functionare a contractului tau a expirat si ai nevoie sau iti doresti sa inchei colaborarea cu noi, iti recomandam ca inainte de a ne scrie, sa citesti despre suspendarea serviciilor. In cazul in care nu vei petrece acasa maxim 3 luni intr-un an, poti opri, temporar, serviciile Star-Net.

          Daca nu ai trimis deja o cerere de reziliere a serviciilor cu 30 de zile inainte de incetarea contractului, acesta se va reinnoi pe aceeasi perioada pe care a fost incheiat initial.

          In plus, inainte de a ajunge la aceasta etapa, trebuie sa stii ca poti transmite contractul tau catre un alt beneficiar. Poti face acest transfer total sau partial, cu acordul scris al Star-Net. Astfel, atat serviciile noastre, cat si obligatiile, se vor muta catre noul beneficiar.

          Atunci cand alegi sa reziliezi serviciile Star-Net, ne vei returna echipamentele instalate la inceperea abonamentului, in stare de functionare. Acestea sunt specificate in cererea de abonament pe care ne-ai furnizat-o sau in procesul-verbal de instalare si punere in functiune.

          Rezilierea serviciilor incepe odata cu mesajul tau transmis catre noi. Deoarece comunicarea este importanta, te invitam sa ne contactezi aici.

Was this information helpful?