Echipamente pentru Star-Net Fiber

          Un client informat este unul multumit de alegerea lui. Daca vrei sa renunti la serviciile Internet prin cablul vechi de retea in favoarea celui prin fibra optica, iti explicam ce inseamna, mai exact, aceasta schimbare.

          Reteaua de fibra optica ofera viteza de trafic, calitate a semnalului si servicii de incredere. Toate acestea incep cu un apel telefonic de programare a instalarii.

          Suna-ne la unul dintre numerele de telefon de┬ási impreuna vom programa data instalarii, in functie de disponibilitatea ta si a personalului nostru. Vom stabili o data pentru instalare cat mai apropiata de apelul tau telefonic. In cazul in care ti-a aparut ceva neasteptat in program la ora stabilita si esti nevoit sa reprogramezi instalarea serviciilor, ne poti contacta aici pentru a reprograma intalnirea stabilita.

          Practic, instalarea se face in doua etape:

          Etapa 1: Instalare din afara locuintei

          In aceasta etapa nu este nevoie sa fii acasa. Tehnicienii Star-Net vor incepe instalarea pe scara blocului sau pe strada unde locuiesti, prin conectarea unei cutii de distributie pe care noi o mai numim si Fiber Box, la reteaua de fibra optica a Star-Net, urmand ca tot la aceasta sa conecteze cablul de fibra optica instalat si la tine in locuinta.

          Etapa 2: Instalare in interiorul locuintei

          Pentru acest pas, avem nevoie de prezenta ta la data si ora stabilita cand am facut programarea. Aceasta etapa dureaza aproximativ doua ore. Pe durata instalarii, tehnicienii vor tine cont de nevoile si preferintele tale de instalare a cablului de fibra optica si se vor asigura ca acestea nu sunt supuse niciunui risc. De asemenea, veti stabili impreuna unde vor instala routerul wireless astfel incat acesta sa poata conecta toate dispozitivele tale wireless (laptopuri/tablete/telefoane mobile, etc.) chiar si in cele mai indepartate camere din locuinta ta.

          Tehnicienii Star-Net vor folosi prizele de retea cu care locuinta ta este dotata doar daca acestea sunt in stare de functionare atat de buna incat sa nu deterioreze calitatea semnalului Star-Net Fiber. In caz contrar, vor face inlocuirile necesare tot de tehnicienii nostri.

          Dupa instalare, vom curata locurile in care s-a facut deranj in urma instalarii, vom semna procesul verbal de instalare si punere in functiune, urmand ca tehnicienii Star-Net sa-ti raspunda la orice intrebari legate de noul tau serviciu de Internet.

          Cum sa te pregatesti de instalare


Pentru ca tot procesul sa decurga in conditii optime, avem nevoie de o minima pregatire din partea ta.

    • Sa acorzi, preventiv, circa 3 ore instalarii;
    • O persoana de minim 18 ani sa fie prezenta in timpul instalarii. Aceasta persoana trebuie sa ofere acces in spatiile pe unde urmeaza a fi instalat cablul de fibra optica (subsoluri, poduri. etc.)

Dupa ce toti pasii de mai sus au avut loc, te poti bucura de internetul de mare viteza oferit de Star-Net Fiber!

Specificatii tehnice Router/modem: Wi-Fi la 300Mbps, 1 port x 1000Mbps, 3 porturi x 100Mbps, 2 porturi x telefonie 1 port USB – posibilitate conectare HDD extern (storage)